کاهش 15 درصدی قیمت لوازم خانگی به دنبال نخریدن مردم-راهبرد معاصر

کاهش 15 درصدی قیمت لوازم خانگی به دنبال نخریدن مردم

با افزایش شدید قیمت لوازم خانگی و کاهش شدید فروش، فروشندگان عقب نشینی کردند و 15 درصد از قیمت ها کاشتند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۷ - ۲۱ آذر ۱۳۹۷ - 2018 December 12
کد خبر: ۱۴۱۵
به گزارش راهبرد معاصر؛ کارشناسان تولید و فروش لوازم خانگی با بیان اینکه بازار عرضه نباید بیش از این در رکود باقی بماند، کاهش قیمت 10 تا 15 درصدی لوازم خانگی را یک فرصت اعلام کردند.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تهران با اشاره به کاهش قیمت 10 تا 15 درصدی سه برند داخلی اسنوآ، دوو و بوتان که از روز شنبه آغاز خواهد شد، گفت: دو برند خارجی بکو و بوش نیز قیمت اجناس لوازم خانگی خود را کاهش داده‌اند.

 طحان‌پور با اعلام اینکه 4 ماه دیگر میوه دلار 5 هزار تومانی راهی بازار خواهد شد، گفت: تولید کننده داخلی از ارز نیمایی 8 تا 9 هزار تومانی استفاده کرده است و کاهش قیمت لوازم خانگی به‌خاطر کاهش قیمت کاذب ارز است.

محمد طحان‌پور گفت: اگر خریداران از فروشگاه‌های دارای جواز کسب خرید کنند، دیگر افزایش قیمتی نخواهیم داشت.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی با ابراز اینکه ثبات قیمت به‌علت حذف بازار سیاه ارز است، گفت: الآن کالاهای درجه یک داخلی کاهش قیمت داده‌اند و برخی از آنها به‌صورت قسطی و اعتباری کالا ارائه می‌دهند.

سخنگوی اتحادیه تولیدکنندگان لوازم خانگی با بیان اینکه تولیدکنندگان از ارز دولتی 4200تومانی استفاده نکرده‌اند و فقط از ارز نیمایی استفاده شده است، گفت: قیمت ارز نیما از ابتدا تا امروز 10 درصد هم افزایش داشته است.

او گفت: لوازم خانگی‌های تولید داخل اگر با ارز آزاد تأمین قطعات می‌کردند، قیمت‌ها از این هم بالاتر رفته بود.

محمدرضا غزنوی با اظهار اینکه تولید و جنس لوازم خانگی در بازار هست اما خریدار نیست، افزود: اگر تاکنون کاهش قیمتی صورت گرفته است بابت ثبات نسبی در قیمت ارز است اما کاهش قیمت لوازم خانگی بیش از این اتفاق نخواهد افتاد.

او همچنین گفت: با کم شدن قدرت خرید مردم از سه هفته پیش در یک رکود تورمی قرارگرفته‌ایم، امروزه تولید هست ولی خریدار نیست و تولیدکننده در یک بن‌بست قرار گرفته است.

غزنوی با یادآوری اینکه برخی از صنایع وابسته به تولید داخلی لوازم خانگی تا 120 درصد افزایش قیمت داشته‌اند، ادامه داد: تولید کنندگان داخلی تا ابتدای شهریور امسال افزایش قیمت چندانی نداشته‌اند.

او گفت: در بازار امروز 2400 درصد نسبت به سال گذشته نیاز به سرمایه در گردش بیشتر شده است، این کاهش قیمت یک فرصت است اما پایدار نخواهد بود.

سخنگوی اتحادیه تولیدکنندگان لوازم خانگی با بیان اینکه  وقتی کالایی با 50 درصد مواد اولیه تولید شود، تولید داخلی گفته می‌شود گفت: برای حفظ اشتغال، تولید کننده نباید بیش از این در رکود باقی بماند.

قیمت لوازم خانگی داخلی با واقعیات بازار فاصله دارد

عضو انجمن حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان هم با ابراز اینکه در بازار لوازم خانگی سه تخلف عمده  گرانفروشی، کالاهای تقلبی و ضمانت‌های تقلبی وجود دارد، گفت: کاهش قیمت ارز تأثیرگذار است اما تأثیر آن بر بازار فروش زمان‌بر است و دست‌کم 4 ماه دیگر اتفاق می‌افتد این در حالی است که افزایش قیمت ارز بلافاصله در قیمت لوازم خانگی تأثیر گذاشت.

او با بیان اینکه "افتخار ما کالای ایرانی است یک شعار است"، تصریح کرد: همه کالاهای ساخت داخل وابسته به ارز نیست و در افزایش قیمت‌ها مردم متضرر می‌شوند.

محمد محمدی با اظهار اینکه سوء استفاده در هر دو طرف تولیدکننده و مصرف کننده وجود دارد، اضافه کرد: در یک سال گذشته قیمت‌ها چندین برابر شده است.

او گفت: کار هدیه دادن و تخفیف دادن، ارزانی نیست بلکه گران‌تر بوده و گران شده است.
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار